BEHANDLINGAR / KONSULTATIONER

ALLMÄNT
  • Bokning:  info@zyxcess.se  070-6387300
    Tid: Ca 1,5 tim. per konsultation
    Pris: 900 kr inkl. moms, per konsultation och behandling.
HOLISTIC PULSING – Mjukvaggande massage

En underbar mjukvaggande healing- och massageform, som är djupverkande. Den bygger på kunskapen att människan är flerdimensionell. Du vaggas till avslappning i hela kroppen. Kroppen kan då släppa spänningar och upplagrad energi. Efteråt känner du dig mer avslappnad, lugn och mer harmonisk. Under de flesta behandlingar ser jag clairvoyant vad som släpps. Det vill säga orsaken till det som pressat, stressat och påverkat både kropp och själ. Efter behandlingen går vi genom vad som kommit upp. Behandlingen är även framgångsrik för att blir av med oro och rastlöshet.
Man behåller sina kläder på under behandlingen, vilket uppskattas av många. Ta därför gärna på dig mjuka kläder.
Barn uppskattar behandlingen.

Målgrupp Vem som helst som vill och behöver ge sig själv en rofylld stund. Du med värk som behöver en fokuserad behandling på t.ex. axlar, rygg m.m. för att kroppen ska orka och våga slappna av och komma i mer balans och rörlighet.
Konsultation Behandling på plats.
Kommentarer ”Axlarna blev mycket mjukare. Jag kunde röra armen och axeln mycket längre bak än tidigare”, ”Den underbaraste behandling jag fått. Så mjuk”, ”Jag såg mycket bilder själv under behandlingen”, ”Oj, det var kraftfullt. Grät, men nu känns det väldigt avslappnat och skönt”. ”Min son blev av med sina tix.”, ”Min dotter har blivit öppnare och starkare.”, ”Hur kunde du se vad som hänt mig. Otroligt. Både märkligt och väldigt skönt.”
Kurs Vill du lära dig Holistic Pulsing? Även ett bra komplement för dig som redan är massör. Mer info under Kurser.
Zechu Ingår som delkurs i utbildningen ZECHU

240112

AURAHEALING – Rensning och balansering av ditt aurafält, dina chackror och energikanaler. Påfyllning av ny energi.

En individuell healing där ditt aurafält balanseras upp och rensas från de energier du är mogen att släppa. Även dina sju största chakras balanseras och stärks så att du lättare kan cirkulera och ”andas in” mer livsenergi och komma i kontakt med din egen kraft och potential.
Under healingen ser jag vad som släpps och balanseras.
Aurahealing kan användas regelbundet under t.ex. en period av vårdbehandlingar som tröttar, i en livssituation under hård press. Även bra inför t.ex. en operation, begravning m.m. Eller bara för att unna sig en underbar balansering av auran.

Målgrupp Vem som helst bara för att det är skönt med ett balanserat energifält. Bra för dig med press och stress i livet, där energin tryter i både kropp och själ.
Konsultation Behandling på plats. Distanshealing fungerar också.
Kommentarer ”Min huvud- och nackvärk försvann”. ”Jag känner mig så avslappnad nu”, ”Jag känner mig lättare”, ”Jag blev klar och mer fokuserad efter healingen, så jag har tagit ett viktigt beslut i mitt liv idag”.
Kurs Vill du lära dig healing? Mer info under Kurser. Ingår i Grundkurs i Energimedvetenhet.

240112

CLAIRVOYANT LÄSNING/ PSYCHIC READING
Få insikt om vad som egentligen påverkar dig och ditt liv just nu.

En insiktsfull, djupgående avläsning av din energi och energifält. Du får pusselbitar och temperatur på vad som just nu pågår och påverkar dig och ditt liv. Fokus ligger i nuet, så du själv kan bestämma hur du vill växa vidare. Fokuseringen i en läsning kan vara ämnen som relationer, ekonomi, jobb, studier eller annat som just nu är centralt i liv. Vi kan titta på blockeringar, hindrande energier, tidigare liv, din kontakt med ditt högre jag dvs. din möjlighet till dina egna svar m.m. Vi ringar tillsammans in området du behöver titta närmare. Läsningen kan vara den värdefulla pusselbit och insikt du behöver för ditt nästa steg. En läsning kan vara en allmän avläsning där du får insikt om dig själv, för att det är spännande och intressant.

Målgrupp  Du som är intresserad av vad som händer i ditt liv och vad det kan bero på. Du behöver skapa eget utrymme, förändra eller förbättra livet. Du står inför ett vägskäl. Du behöver stärka upp dig själv, din egen energi och intuition.  Du önskar information om dig själv just nu.
Konsultation. Beställ tid för läsning på plats. Tag med din mobil för inspelning.
Distans Distansläsning fungerar utmärkt. Jag skriver ner det jag ser och skickar läsningen i ett e-post eller i ett mms.
Kommentarer  ”Det är mycket jag fått bekräftelse på. Nya infalls-vinklar ”, ”Nu förstår jag mig själv bättre”, ”Oj, skall hem och lyssna på inspelningen och uppleva detta igen”, ”Jag förstår inte hur du kan se allt detta. Du kände mig ju inte ens. Fascinerande”. ” Jag förstår mig själv bättre efter 15 minuter hos dig än 5 års terapi. Jag vill boka en lång läsning.” ”Jag förstår precis vad du såg.”
Kurs  Vill du lära dig läsa energier? Mer info under Kurser. Ingår i Grundkurs i Energimedvetenhet.

240112

MIX BEHANDLING – när du är osäker.

Det är inte alltid enkelt, att veta vilken behandlingsform man ska välja. Ingen fara. Är du osäker, tittar Carina clairvoyant vad som är bäst för dig, för tillfället.
Målgrupp Du som vill ha en behandling, men är osäker på vilken.
Konsultation. Beställ tid för behandling/konsultation på plats. Tag med din mobil för inspelning.
Distans Distans fungerar utmärkt. Jag skriver ner det jag ser och skickar läsningen/ info om healingen via epost eller mms.

KRISTALLHEALING – Jordens juveler balanserar.

En behandling där vi använder oss av kristallerna, som medhjälpare i healingprocessen och som skapar klarhet, balans och mer energi. Under behandlingen jobbar vi med starka healing energier, som renar och lugnar på många nivåer. En härlig behandling. Berättar efter behandlingen vad som eventuellt kommit upp och balanserats.
Målgrupp Du som önskar en rofylld behandling. En behandling som fyller på energinivåerna samtidigt som systemet slappnar av.
Konsultation Behandling på plats.
Kommentarer ”Oj, jag flög på ett härligt och tryggt sätt”, ”Kände mig verkligen lätt och fylld av energi efteråt”. ”Det här var nog det skönaste jag varit med om”.
Kurs Vill du lära dig Kristall Healing? Titta i kalendern för nästa tillfälle. Ingår som del i utbildningen ZECHU.

KVINNLIG ENERGILÄSNING & BALANSERING.
Får igång och balanserar upp din kraft som kvinna.

Kort läsning, 15 min  Ett uppskattat inslag på möhippor och tjejträffar. En kort läsning på var och en.
En lång läsning 1,5 tim. Här dyker vi djupare, som en vanlig energiläsning.
Vi koncentrerar den clairvoyanta läsningen på din kvinnlig energi och ser hur du använder och flödar den just nu. Genom läsningen medvetandegörs insikter i vad som hindrar dig att uttrycka och använda den konstruktivt. Energikanalen healas och renas så den underbara kvinnliga kraften kan flöda fritt: din kreativa kraft. Tidigare liv kan dyka upp, för ökad förståelse för handlingar eller brist på handlingar i ditt nuvarande liv. Vi tittar också mer djupgående på din kvinnliga energi och hur den flödar och vad som hindrar flödet just nu. Insikterna brukar bli många. Du kan ställa frågor som läsningen koncentreras runt. Healing under tiden.
MålgruppKvinnor.
Konsultation. Beställ tid för läsning på plats. Tag med din mobil för inspelning. Distans fungerar också.
Kommentarer ”Jag kände hur varm jag blev i kroppen, när den kvinnliga energin började strömma”, ”Nu när jag hört det så förstår jag det, men …tänk att saker som jag inte varit medveten om format mig så”. ”Otroligt att gå omkring med en så stark kraft utan att veta om den eller kunna använda den. Måste gå Kvinnans Kraft. ”
Kurs  Vill du lära dig cirkulera Kvinnans Kraft? Titta i kalendern för nästa tillfälle. Ingår som del i utbildningen ZECHU.

COACHING – Individuell.
När du behöver rådgivning och någon att tala med.

Känner du att du hamnar i samma situationer och mönster hela tiden eller inte kommer loss, då kan en privat konsultation med individuellt samtal med rådgivning för livssituation, hälsa, kropp och själ som skräddarsys för dig vara till hjälp. Allt inom den fysiska och andliga världen går att samtala om.
Genom samtal och guidad meditation leds du till insikter och aha-upplevelser, som gör att du får djupgående förståelse om vad som påverkar dig och ditt liv. Energier som minnen, mönster, hinder kommer upp till ytan och kan frigöras tillräckligt för att du ska veta hur du ska handskas med dig själv, situationer och ditt nästa steg.
Vi kan tillsammans prata igenom aktiviteter för att nå de mål du önskar.
Vill du mjukstarta väljer du en clairvoyant läsning som första steget.
Målgrupp Du vill ta tag i ditt liv och bli ledare över dig själv och din situation.
Konsultation  Beställ tid för ett första steg.
Distans Kan fungera med coaching.
Pris Efter överenskommelse, för privat upplägg.
Kurs  Vill du bli ledare över dig själv och ditt eget liv?  Mer info under Kurser. Grundkurs i Energimedvetenhet och utbildningen ZECHU.

HUSRENSNING – Utrensning av gamla energier, minnen etc. från en plats, sak eller projekt, vilket påverkar dig och ditt liv.

Under en husrensning tittar jag efter både nya och gamla energier som finns i  ett hus, fastighet, plats och rensar bort och avlägsnar dessa. Energier som kan hindra alla som bor eller vistas där på ett eller annat sätt. Det kan vara gamla, t.o.m. mycket gamla energier som gör att energin stagnerat, dränerar, rör till  ditt liv, din kropp, dina relationer. Om det rör sig om ett företag kan energierna påverka företaget och även de som jobbar i företaget. Även kundkontakter, projekt m.m.
Jag antecknar det jag ser så du/ni kan gå tillbaka och läsa vad som upptäckts och rensats. Jag gör också en muntlig genomgång av det jag upplevt, sett och avlägsnat. I slutet fyller jag huset/platsen med energi. Energinivån regleras så den passar alla som vistas där.
Samma teknik kan användas i allt som behöver en rensning, som stagnerat, känns olustigt eller som man vill sätta sin egen prägel och energi på. T.ex. ett jobbprojekt, en arbetsplats, arvegods, antikviteter, loppisprylar, en specifik platser m.m.

Målgrupp Du har märkt att något inte stämmer eller du vill redan från början sätta din egen prägel och energi. En god investering, när du flyttar in i en ny bostad, på en ny arbetsplats, håller i ett projekt, köpt loppisprylar m.m. så onödiga energier tas bort från början. Även när du säljer en bostad är det bra att rensa ”ur sig själv” så de intresserade känner att de kan flytta in, vilket ofta underlättar försäljningen.
Pris Be om offert eller 900 kr/timma + resekostnad 65 kr/mil. Distans fungera ofta.
Kommentarer  ”Äntligen. Jag sov hela natten, efter rensningen”. ”Efter rensningen har jag börjat städa bort massor av helt onödiga prylar som jag bara haft stående i huset. Nu skall hela källaren rensas. Det skall bli underbart”, ”Min dotter har inte haft ont i halsen sedan rensningen gjordes”. ”Efter du varit här och rensat, bildades en sotring på golvet i rummet. Jag vet att den inte fanns före, eftersom jag dammsög före du kom. Intressant.”,  ”Efter rensningen har vi kunnat flytta tillbaka.”,  ”Fick ett nytt jobb dagen efter rensningen plus att jag sov gott HELA natten efter utrensningen av besökande energier i min lägenhet.”
Kurs  Vill du lära dig läsa energier? Mer info under Kurser. Grundkurs i Energimedvetenhet och utbildningen ZECHU.

240112