OM OSSZYXCESS AFFÄRSIDE

Genom energiverktyg
och energimedvetenhet
stärka varje individ inifrån. 

Zyxcess – Succé i livet.

ÄG DITT LIV, DIN KRAFT, DIG SJÄLV.

Zyxcess har varit i gång sedan slutet av 90-talet och jobbat med hälsa och holistisk kunskap. Kunskapen att bli medveten om sin egen inre kraft och styrka och vad som påverkar oss som människa.

Under närmare 25 år, har det blivit många föredrag, kurser, behandlingar och konsultationer i både Sverige och Norge. Från Malmö i söder till Östersund i norr och ända till Stavanger i väst. Många härliga människomöten har berikat livet.
Förutom möten i det fysiska livet har många distans konsultationer givits. Samtal via telefon. Men också distans konsultationer med clairvoyanta läsningar som spelats in eller nertecknats och sedan skickats till personen. Då har det även blivit utanför Europas gränser.

Zyxcess drivs och ägs av Carina Lindh.

Carina Lindh.
Ägare och grundare av Zyxcess.

Vem är då Carina Lindh.
Jag är – en Carina-Lindh-Forskare – och upptäcktsresande i den fysiska och andliga energivärlden. Uppvuxen i Munkedal. Bott en längre tid i Göteborg (6 år) och vår vackra huvudstad Stockholm (19 år).

Jag älskar vår natur, och det naturen visar upp för oss och allt den döljer. Det är så jag även ser en människa.

Vi visare upp något och döljer något annat. Som en skugga. Människor har alltid fascinerat mig. Det jag lagt märke till under mina år, när jag arbetat med eller för människor, är att många döljer det finaste av sig. Även inför sig själva. Det vill jag hjälpa till att ändra på.

Jag har, genom att använda mig själv i min forskning under många år, lärt mig förstå hur energier fungerar i kroppen, livet och mellan människor. Jag har lärt mig hantera energiverktyg, som underlättar mitt liv och vardag på många sätt. Jag har lärt mig att avlägsna hinder i mitt liv, för att öppna upp och bana väg, för det jag vill lägga energi och tid på. Jag ser mig, som en praktisk kvantfysiker.

Mina energiverktyg använder jag varje dag i vardagen, för att reducera stress, press och för att ladda mig med ny energi.

Jag känner stor glädje över att kunna dela med mig till var och en som vill förändra, förbättra, förädla och stärka sig själv inifrån. Till alla som vill hitta tillbaka till sin fulla kraft och kunskap.

SKUGGA – Vem är du? Vem visar du upp? Vad döljer du?

LIVSFRIHET – BLI LEDARE ÖVER DIG SJÄLV

Mina kurser, utbildningar och även föredrag bygger på att bli en kreativ ledare över sig själv. Att vara ledare över någon annan är mycket lättare.

Aktiviteter, utmaningar och eget hårt arbete har givit mig värdefull erfarenhet.  Att bli ledare över sig själv, är en viktig egenskap för att våga sätta upp tydliga mål och framför allt klara av att komma i mål.

Min erfarenhetsbank hittar du nedan. En inspirationskälla jag har med mig i föredrag, utbildning, kurser, behandlingar och konsultationer. Det reflekterar vikten av eget ansvar, måluppfyllelse, förståelse,  processmedvetenhet, tålamod, kärlek, tid, inre kraft, målmedvetenhet, kreativitet, mod, fysisk hälsa, planering, envishet, energi, jävlar anamma, humor, djärvhet, glädje m.m. Allt är lika viktigt för att verka och vara på vår jord och nå målen i livet. Stora som pyttesmå. Pusselbitar för att orka och våga förändra och förbättra sig själv och sitt eget liv. Det är där Zyxcess kommer in, så vi kan hjälpas åt att komma i mål med dina tankar och drömmar.

GE PLATS FÖR DINA DRÖMMAR

Ge plats för dina drömmar

Min, Carinas, erfarenhetsbank att plocka inspiration ur.

 • Många utbildningar inom det alternativa, för lärare från hela världen. Hälsa, olika meditations- och healingformer, medialitet/clairvoyance m.m.
 • Flera tusen timmars egen andlig energiforskning. Mycket intressant. Givit uppslag till många nya tekniker inom områden som energikunskap, meditation och healing som jag använder i kurser, work-shops m.m.
 • Förståelse för praktisk kvantfysik. Healing är ett utmärkt exempel på det och faktiskt hela energivärlden.
 • Mitt konstnärliga jag, med många timmar av skapande, målande, tecknande m.m.
 • Flera konst utställningar. Sålt över 100 verk. Inget självklart, men glädjefyllt. Konstutbildning sent i livet, men inte försent. Gerlesborgs Konstskola  2015-2017.
 • Producerat 3 böcker, varav en är kurslitteratur.
 • Utövat sport och träning. Det har blivit basket (5år), fotboll (10år), jazzbalett (hård träning 5år). Segling, slalom/ telemark, vandringar, styrketräning. Yoga- och BodyBalance. Även som instruktör.
 • Jobbat med Kommunikation. Marknads- och informationsansvarig på Telia. Ansvarat och byggt upp intranät. Reklam och layout arbete. Jobbat med Marknadslanseringar och som produktansvarig för 1) Sveriges första talasvarssystem Bank-per-Telefon/Datasvar. 2) Sveriges första Telefonbanken. 3) Sveriges första touchscreen-apparaten (föregångare till tekniken för dagens smartphones, vilket ingen då visste). Spännande utmaningar.
 • Jobbat som Projektledare. Många projekt. Stora som små.  Produkt- och affärsutveckling. Även processarbeten i omorganisationer.
 • Skrivit flera kravspecifikationer och implementerat. bl.a. streckkods hanteringsprogram för centralförråd. Och för andra nya och förädlade tjänster.
 • Medverkat och arbetat i ledningsgrupper.  Arbetat fram affärs- och verksamhetsplaner. Framtidsbeslut.
 • Jobbat i föreningar. Som aktivmedlem och styrelseuppdrag.
 • Arbetat fram rutiner och utbildningsmaterial. Medverkat och ansvarat för utbildnings- och informationsträffar, vid organisationsförändringar, ny lanseringar, personal utbildning.
 • Föredragshållare. Största publiken över 300 personer. Utbildare.
 • Genomfört 100-tals kundträffar.
 • Hands-on/praktisk ekonomi: Bokföring, prognoser, uppföljning, projektredovisning. Löner. Föreningskassör.
 • Renoverat och fräschat upp 6 lägenheter och 1 hus. Gillar att se när något blir fint.
 • Egen hälsa, Läkt kroppen och själen efter skador, påhopp, sjukdom och förebyggande. På kanten till döden 2 gånger. Speciell känsla under och efter. Då tackade jag mig själv från hjärtat, för min kunskap i egenhealing och energiarbete.
 • Blomsterbindning. intensivkurs i Malmö. Underbart för en blomster älskande konstnär.
 • Självklart kommer listan att bli längre, för livet fortsätter och det finns så mycket att lära, vara nyfiken på och sätta tänderna i.

VÄLKOMMEN ATT INSPIRERAS

Kan man välja hälsa?

Hälsa är att vara öppen, nyfiken och harmonisk. Hälsa behöver inte betyda motsatsen till sjuk eller att man är helt frisk i kroppen.  Hälsa är att hitta balans i kropp och själ, i det andliga och fysiska livet. Hälsa är också att kunna förhålla sig neutral i alla situationer, vilket inte ska förväxlas med att vara hård och kall. Hälsa är att ha kraft. Hälsa är att våga se och möta sig själv, så att man kan rätta till det man inte är nöjd med hos sig själv och i livet. Hälsa är att acceptera och använda sina egenskaper och potential fullt ut. Hälsa är att kunna ge till sig själv och andra det vi behöver (behov), vilket inte alltid är detsamma som det vi vill ha (begär). Men framför allt är hälsa, att vara i nuet och leva, lära, skapa och njuta av livet i ögonblicket.

ZYXCESS AFFÄRSIDE – Genom energiverktyg och energimedvetenhet stärka varje individ inifrån.

Zyxcess vill vara en värdefull länk till framgång och glädje, för privatpersoner och företag, genom en vidare och modernare syn på människan och dess sanna natur. Ett holistiskt alternativ, efter värderingar, möjligheter och behov anpassade till 2000-talets människa. För succé i livet både fysiskt och själsligt.

MIN VISION  – ”En värld där alla människor får plats”

Jag vill utgå från detta i allt jag gör även om det inte alltid är enkelt och fortfarande bara är en vision som jag är mycket medveten om är avlägsen. 

Jag drömmer om en värld, där alla människor får plats. Där vi känner varandra och inte längre är rädda, för oss själva och andra. Där vi alla har tid, kraft och möjlighet att förverkliga det vi i våra hjärtan drömmer och längtar efter att få göra. För vårt eget och andras välbefinnande, ro och glädje. En inspiration. Där människor är fria. Fria att få vara sig själva. Allt materiellt finns i balans med det vi behöver. Där ensamhet och utanför-känsla inte existera. Där ensamhet är ersatt mot egen vald tid och rum. En stund för oss själva. Utanför-känslan är bytt mot ansvar, flexibilitet och inspiration.
Vi lever tillsammans, på och i en vacker, färgsprakande, harmonisk och kreativ miljö. Där aggressivitet har ersatts med vänlighet och kärlek. Där ger vi utrymme och förståelse till varandra. Där hat, rädslor, förstörelse, mörker, onödig kamp, hunger och omänsklig karriär inte längre existerar.

ALLT FÖDS UR
RENA OMTÄNKSAMMA HJÄRTAN.

Zyxcess önskan är att
stärka människor inifrån.
Kropp, själ, ande.
Holistisk kunskap
för en stark, fri
och hel individ.

ÄG DITT LIV

Zyxcess